Natuurvijvers

Het kenmerk van een natuur-vijver is dat de beplanting zorgt voor het biologische evenwicht. Het is daarom mogelijk om zonder een complex filtersysteem een mooie natuur-vijver aan te leggen. Wanneer u kiest voor een natuur-vijver met vissen is een goede filtering, intern of extern aangebracht, echter wel essentieel.

Bij het aanleggen van een natuur-vijver is een soepele integratie in uw tuin belangrijk.
tevens wordt er van de klant iets meer geduld gevraagd, omdat de biologische manier van filteren nu een maal meer tijd nodig heeft.
Het eind resultaat hoeft er uit eindelijk niet minder om te zijn. Als u op zoek bent naar een vijver, waarin de vijverplanten de boventoon voeren, en samen met vissen en overige fauna het biologisch evenwicht verzorgen.
Dan is de natuurvijver wellicht iets voor u.

Voor het bepalen van de ligplaats en het wegwerken van de hoogwaardige rubberfolie met natuurlijke materialen ben u bij ons aan het juiste adres.

Omdat ook een natuur-vijver vraagt om onderhoud, bieden wij hiervoor op maat gemaakte contracten aan. Voor een vrijblijvende offerte, maar tevens voor een eenmalige onderhoudsbeurt kunt u contact met ons opnemen.