• Vijverbouw Nederland

    Natuurvijver

  • natuurvijver

Natuurvijver

Het kenmerk van een natuurvijver is dat de beplanting zorgt voor het biologische evenwicht. Het is daarom mogelijk om zonder een complex filtersysteem een mooie natuurvijver aan te leggen. Wanneer u kiest voor een natuurvijver met vissen is een goede filtering, intern of extern aangebracht, echter wel essentieel.

Bij het aanleggen van een natuur-vijver is een soepele integratie in uw tuin belangrijk.
Ook wordt er van de klant iets meer geduld gevraagd, omdat de biologische manier van filteren nu eenmaal meer tijd nodig heeft.
Het eindresultaat hoeft er uit eindelijk niet minder om te zijn. Als u op zoek bent naar een vijver, waarin de vijverplanten de boventoon voeren, en samen met vissen en overige fauna het biologisch evenwicht verzorgen,
dan is de natuurvijver wellicht iets voor u.

Voor het bepalen van de ligplaats en het wegwerken van de hoogwaardige rubberfolie met natuurlijke materialen ben u bij ons aan het juiste adres.

Omdat ook een natuurvijver vraagt om onderhoud, bieden wij hiervoor op maat gemaakte contracten aan. Voor een vrijblijvende offerte, maar tevens voor een eenmalige onderhoudsbeurt kunt u contact met ons opnemen.

natuurvijver

Voorbeelden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
natuurvijver

Voorbeeld

natuurvijver

Voorbeeld

natuurvijver

Voorbeeld

natuurvijver

Voorbeeld

Get listed today and become part of the most exclusive luxury vacation home network worldwide.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nascetur ridiculus mus mauris vitae ultricies.
(zwem)vijverspecialist
Over ons

De vijverspecialist uit de Brabantse Kempen. Expertise is ook in deze branche onmisbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring mag Vijverbouw Nederland BV zich de vijverspecialist noemen. Door onze goede contacten met deze hoveniers en tuinarchitecten, kan Vijverbouw Nederland BV ook uw totale tuinproject verzorgen. Naast onze werkzaamheden op locatie, hebben wij in Eersel, in het seizoen onze vijverwinkel geopend. Hier kunt u terecht voor informatie en alle vijvermaterialen van, filter- en pomptechniek, vijverfolie en 3-D folie op maat gemaakt, tot Koi-karpers visvoer en Fiberon hout/kunststof composiet WPC –terrassen.

Contact

Lange Voren 39
5521 DC Eersel

info@vijverbouwnederland.nl
+31 (0)6 11 95 31 32
Social media
Informatie
Openingstijden
Servicepunt
Algemene voorwaarden

© All rights reserved. Powered by Reclamestudio Digi-Z.